Afrikaweg 7, 4561 PA Hulst | +31(0)114 31 14 00

Proces van A tot de top

Voorbereiding

Wij zetten the next step in een deskundige voorbereiding. Een voorbereiding die leidend is in het proces van advies tot realisatie.

Met een complete BIM-workflow kunnen we het complete proces tot realisatie in beeld brengen. We laten niets aan het toeval over. Klantwaarde genereren en verspillingen elimineren is de uitkomst van ons geïntegreerd procesdenken.

Staat het ontwerp als een huis, dan bouwen we samen verder!

Planning

Het is onze ambitie om producten duurzaam en just in time te leveren. Dit doen we door oplossingsgericht en flexibel met onze klanten en partners mee te denken.

Wij geloven in een samenwerking waarin er wederzijds vertrouwen is om het productieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. In de voorbereiding doorlopen we met onze klant het proces van advies tot realisatie. Deze planning is leidend gedurende de realisatie van onze innovatieve houtskeletbouw- en prefab daksysteemoplossingen.

Wij kiezen voor de meest efficiënte weg naar het beste resultaat!

Productie

Onze vakmensen zetten zich voortdurend in om te voldoen aan de normen, wensen en behoeften van klanten en gebruikers. Zij zijn de drijvende kracht achter het productieproces van Linex!

Voor ons staat voorop dat onze medewerkers zich in een veilige en gezonde werkomgeving bevinden. Een werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Hoe meer werkplezier zij ervaren, hoe meer tevreden wij onze klanten kunnen maken!

Wij zetten in op een circulaire bedrijfsvoering met hergebruik van materialen. Zo minimaliseren wij onze footprint.

Logistiek

Linex denkt graag met u mee!

Op logistiek vlak is er steeds meer mogelijk en wij denken graag oplossingsgericht met onze klant mee. De vraag van onze klant is leidend. Wij denken mee in de wijze van verpakking tot en met de volgorde van lossen en focussen ons op de afgesproken levertijd.

Iedere klant is uniek. Wij leveren op maat! 

Levering en montage

Met trots zetten wij onze co-maker(s) Rien Weijers Dakwerken in voor de montage van onze innovatieve prefab daksystemen. Deze waardevolle samenwerking zorgt ervoor dat wij onze klant volledig kunnen ontzorgen.

De levering verzorgen wij in samenwerking met vaste partners die hun weg in de bouw weten te vinden. Op tijd leveren met juiste kwaliteit is een van onze succesfactoren.

Offerte aanvragen Offerte
aanvragen
Afspraak maken Afspraak
maken
Een vraag stellen Een vraag
stellen