Afrikaweg 7, 4561 PA Hulst | +31(0)114 31 14 00

Toekomstbestendig bouwen

De wereld om ons heen verandert snel, zo ook in de bouw. Deze veranderingen hebben invloed op onze leef- en woonomgeving.

Met vooruitstrevende houtskeletbouw technieken dragen wij bij aan een duurzame, veilige leefomgeving voor nu en in de toekomst.

Als je kiest voor een innovatief prefab daksysteem van Linex, schaf je een product aan op de groei! Wij zorgen ervoor dat alle voorbereidingen zijn getroffen om in de toekomst een aanpassing te doen. Of dat nu gaat om een dakkapel, dakraam of zonnepaneel. Elke uitbreiding is denkbaar.

Onze innovatieve houtskeletbouw- en prefab daksysteemoplossingen voldoen aan alle normen, wensen en behoeften van de klanten en gebruikers.

BENG

Energieneutraal bouwen is hot topic. Voor alle nieuwbouw geldt dat aanvragen van de omgevingsvergunning vanaf 1 januari 2021 moeten voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG).

Wij adviseren en begeleiden onze klanten met het juist toepassen van de actuele regelgeving.

WKB

Bij Linex bereiden we ons voor op de komst van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (WKB). Zodra de wet in werking treed, staan we klaar om onze klanten en eindgebruikers te begeleiden om hieraan te voldoen.

Offerte aanvragen Offerte
aanvragen
Afspraak maken Afspraak
maken
Een vraag stellen Een vraag
stellen