Linex Prefab Daksystemen BV  -  Afrikaweg 7  -  4561 PA Hulst  -  Tel: +31(0)114 31 14 00     Linex LinkedIn
Linex

Het laatste nieuws

De 7 beloften van Linex

Contact

Linex Prefab Daksystemen BV

Afrikaweg 7
4561 PA Hulst
Routebeschrijving

Tel.: +31(0)114 31 14 00

Rabobank IBAN:
NL87 RABO 0102732353

Kvk Terneuzen 60895535
BTW NL854108087B01

E-mail:
info@linexprefabdak.com

Offerte aanvraag:
offertes@linexprefabdak.com

Project Schoonoord te Aalst

Door eigentijdse architectuur wordt een zeer vriendelijke en gemixte wijk gerealiseerd met rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, duplex- en vrijstaande woningen, bungalows en appartementen. Linex levert de daken van zowel de appartementen als van diverse woningen. Een mooi project in Aalst, met duurzame woningen.

2 3 4 5

Noorderduin te Almere

86 woningen Noorderduin te Almere

Linex werkt samen aan het project DUIN. Kenmerkend voor Noorderduin zijn de huizen met witte bakstenen en mediterrane holle dakpannen. Het is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Direct aan het IJmeer, met zicht op Amsterdam, wordt een uniek stuk stad gemaakt in een nieuw duinlandschap.

Noorderduin is, na Zuiderduin, het volgende duinlandschap wat gerealiseerd wordt. In Noorderduin fase 2b zijn drie typen eengezinswoningen. Linex realiseerde de DUINtop met een zadeldak, DUINpan met een asymmetrisch dak en Witzand met een zadeldak. Linex levert de daken en dakkapellen van de 86 woningen in de vorm van de DUIN Villa, DUIN Pan en DUIN huis.

2 3 4 5

Studentencomplex Pieter Vlamingstraat Amsterdam

Een innovatieve samenwerking in Amsterdam

Op de Pieter Vlamingstraat in Amsterdam realiseerde Linex in samenwerking met diverse partijen een innovatieve oplossing voor de beperkte verdiepingshoogte van dit project. Toepassing van zowel een daglichtoplossing als een ventilatieoplossing bleek lastig, maar door samen te werken is er een perfecte oplossing gerealiseerd voor dit vraagstuk.

Dit nieuwbouw studentenhuisvestingcomplex met 145 studentenhuurwoningen, bedrijfsruimte, inpandige fietsenstalling en een binnentuininrichting heeft een 19-de eeuwse uitstraling. Dit komt tot uiting in de gemetselde gevel en de driedeling in plint, middendeel en dak.

Projectvideo

2 3

Metamorfose De Houthaven te Amsterdam

Linex bouwt mee aan de nieuwe Houthaven te Amsterdam

Linex bouwt mee aan de metamorfose van De Houthaven te Amsterdam. In vroegere tijden losten vrachtschepen uit heel Europa hier hun boomstammen. Nu wordt op verschillende plekken in het gebied gewerkt aan een woonwijk op 10 fietsminuten van het centrum.
Pier 2 bestaat in totaal uit 150 eengezinswoningen van 3 tot 5 verdiepingen en biedt op de kop ruimte aan een aantal nieuwe woonboten. Fase 1 van Pier 2 bestaat uit 33 nieuwbouwwoningen, in 5 types.

2 3 4 5

De Nieuwe Oostdijk te Goedereede

60 woningen met een karakteristieke uitstaling

De Nieuwe Oostdijk is een uniek project, gelegen aan de rand van Goedereede. De circa 60 diverse woningen worden gekenmerkt door een tijdloze architectuur met moderne elementen en zijn allen voorzien van prachtige detailleringen waardoor vrijwel iedere woning een gevel heeft met een eigen identiteit.
Door gebruik van onze Linex prefab onderdelen wordt de kwaliteit gewaarborgd en de bouwtijd verkort. Een moderne prefab oplossing voor een karakteristieke uitstaling.

2 3 4 5 6 7 8 9

Finlandstraat te Oostburg

18 bijzondere huurwoningen in West-Zeeuws-Vlaanderen

In samenwerking met Leenhouts' Aannemings-Bedrijf B.V. heeft Linex de daken geleverd voor dit mooie prefab project in West-Zeeuws-Vlaanderen.

Het bijzondere aan dit project is dat de 18 huurwoningen in de Finlandstraat volledig prefab gebouwd zijn met een bijzondere kapconstructie als dak, als onderdeel van de wederopbouwarchitectuur die in Oostburg gewenst is.

Bouwvideo Finlandstraat te Oostburg

Duinhof Oost I en II Cadzand-Bad

Genieten aan de Zeeuwse kust

In navolging van de reeds eerder geleverde appartementen in Cadzand-Bad heeft Linex ook dit jaar weer de opdracht gekregen, van een Zeeuws-Vlaamse aannemer, om project Duinhof Oost I + II te leveren.
Het project bestaat uit 60 recreatie appartementen en 29 recreatiewoningen.

Linex heeft de complete engineering van de prefab daken en hsb-wanden uitgevoerd en wij zijn nu volop aan het produceren en leveren naar volledige tevredenheid van onze klant.

2 3 4 5 6 7 8 9

Woningen onder de hoogspanning te Rumbeke (BE)

Linex werkt graag onder hoogspanning

In samenwerking met een van onze vaste Belgische klanten hebben wij een nieuw tijdelijk concept ontwikkeld in verband met een probleem op gebied van montage onder een hoogspanningslijn.
Dit betekent dat we een systeem bedacht hebben van glijdende daken.

Door dit nieuwe tijdelijke concept zijn de daken in Rumbeke (BE) met succes geplaatst onder de hoogspanning.

2

8 woningen Blaricummermeent te Blaricum

Linex Prefab Daksystemen levert de dakelementen voor de rieten daken van de woningen in de nieuwe wijk Blaricummermeent bij Blaricum.

Door gebruik te maken van prefab onderdelen van Linex wordt de kwaliteit gewaarborgd en de bouwtijd verkort.

2 3

14 woningen 't Waver te Grootschermer

In samenwerking met VBK Groep levert Linex de prefab daken en dakopbouwen met zinken bekleding voor het project 't Waver in Grootschermer.

Een mooi project waarin Linex meedenkt in prefaboplossingen.

2 3

Renovatie 26 woningen Zeeheldenbuurt te Harderwijk

Linex ook prefab in de renovatie

Samen met Manina te Meppel renoveert Linex in opdracht van Salverda 26 woningen te Harderwijk.

Snelheid en een compleet nieuw dak zorgt voor een complete aanpassing van bestaande woningen naar de laastste eisen.

2

79 woningen Wittebrug te Hulst

Prefab daken

In opdracht van Sprangers levert Linex de prefab daken voor het project Wittebrug te Hulst.

Een bijzonder project in onze achtertuin!Visie

Levering op de met u afgesproken datum

Daarom Linex

• Scherp gecalculeerd
• Technische adviezen
• Goed gepland
• Sneller bouwen
• Snelle service
KOMO   SKH

De prefab daken van Linex zijn KOMO® gecertificeerd onder nummer 20306/13.

FSC Logo