Linex Prefab Daksystemen BV  -  Afrikaweg 7  -  4561 PA Hulst  -  Tel: +31(0)114 31 14 00     Linex LinkedIn
Linex

Het laatste nieuws

Renovatie met prefab daken van Linex

Contact

Linex Prefab Daksystemen BV

Afrikaweg 7
4561 PA Hulst
Routebeschrijving

Tel.: +31(0)114 31 14 00

Rabobank IBAN:
NL87 RABO 0102732353

Kvk Terneuzen 60895535
BTW NL854108087B01

E-mail: info@linexprefabdak.com

Project Schoonoord te Aalst

Door eigentijdse architectuur wordt een zeer vriendelijke en gemixte wijk gerealiseerd met rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, duplex- en vrijstaande woningen, bungalows en appartementen. Linex levert de daken van zowel de appartementen als van diverse woningen. Een mooi project in Aalst, met duurzame woningen.

2 3 4 5

81 woningen Zuiderpark te Tilburg

Linex leverde de daken voor fase 1 voor het mooie project Zuiderpark te Tilburg. Fase 2 is inmiddels ook in voorbereiding.
Het Zuiderpark kent een gevarieerd woonlandschap met twee architectuurstijlen. Aan de randen komen woningen in de stijl van de Delftse School. Het is een traditionele bouwstijl met eenvoudige, statige hoofdvormen en veel aandacht voor ambachtelijke details.

Centraal gelegen in het Zuiderpark komen woningen met een bouwstijl die inspeelt op het unieke groene karakter van de woonomgeving. Hier is gekozen voor de Amerikaanse New-England-stijl. Een bouwstijl die wordt gekenmerkt door veranda’s, houtlook en subtiele variatie in kleurgebruik.

2 3 4

Noorderduin te Almere

86 woningen Noorderduin te Almere

Linex werkt samen aan het project DUIN. Kenmerkend voor Noorderduin zijn de huizen met witte bakstenen en mediterrane holle dakpannen. Het is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Direct aan het IJmeer, met zicht op Amsterdam, wordt een uniek stuk stad gemaakt in een nieuw duinlandschap.

Noorderduin is, na Zuiderduin, het volgende duinlandschap wat gerealiseerd wordt. In Noorderduin fase 2b zijn drie typen eengezinswoningen. Linex realiseerde de DUINtop met een zadeldak, DUINpan met een asymmetrisch dak en Witzand met een zadeldak. Linex levert de daken en dakkapellen van de 86 woningen in de vorm van de DUIN Villa, DUIN Pan en DUIN huis.

2 3 4 5

Steegsche Velden te Best

In samenwerking met Bouwbedrijf Van Gerven levert Linex de daken voor het nieuwbouwproject Steegsche Velden aan de rand van de gemeente Best, vlakbij het Groene Woud.

In Steegsche Velden komen veel woningtypen voor. Drie- en vierkappers, twee-onder-één-kapwoningen, geschakelde woningen en vrijstaande woningen wisselen elkaar af. Een mooi project waarin Linex meedenkt in prefaboplossingen.

2 3 4 5 6 7

Hof van Merksem, Markiezaten te Bergen op Zoom

16 sociale huurwoningen te Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom realiseerde Linex onlangs samen met de opdrachtgevers naar ieders grote tevredenheid 16 sociale huurwoningen in het project Hof van Merksem (Markiezaten/De Wal). Het zijn de eerste levensloopbestendige en nul-op-de-meter eengezinswoningen in deze buurt. Dat is dus straks thuiskomen in een wijk die al wat langer bestaat met alle moderne comfort van nu.

Video

2

Studentencomplex Pieter Vlamingstraat Amsterdam

Een innovatieve samenwerking in Amsterdam

Op de Pieter Vlamingstraat in Amsterdam realiseerde Linex in samenwerking met diverse partijen een innovatieve oplossing voor de beperkte verdiepingshoogte van dit project. Toepassing van zowel een daglichtoplossing als een ventilatieoplossing bleek lastig, maar door samen te werken is er een perfecte oplossing gerealiseerd voor dit vraagstuk.

Dit nieuwbouw studentenhuisvestingcomplex met 145 studentenhuurwoningen, bedrijfsruimte, inpandige fietsenstalling en een binnentuininrichting heeft een 19-de eeuwse uitstraling. Dit komt tot uiting in de gemetselde gevel en de driedeling in plint, middendeel en dak.

Projectvideo

2 3

Metamorfose De Houthaven te Amsterdam

Linex bouwt mee aan de nieuwe Houthaven te Amsterdam

Linex bouwt mee aan de metamorfose van De Houthaven te Amsterdam. In vroegere tijden losten vrachtschepen uit heel Europa hier hun boomstammen. Nu wordt op verschillende plekken in het gebied gewerkt aan een woonwijk op 10 fietsminuten van het centrum.
Pier 2 bestaat in totaal uit 150 eengezinswoningen van 3 tot 5 verdiepingen en biedt op de kop ruimte aan een aantal nieuwe woonboten. Fase 1 van Pier 2 bestaat uit 33 nieuwbouwwoningen, in 5 types.

2 3 4 5

De Nieuwe Oostdijk te Goedereede

60 woningen met een karakteristieke uitstaling

De Nieuwe Oostdijk is een uniek project, gelegen aan de rand van Goedereede. De circa 60 diverse woningen worden gekenmerkt door een tijdloze architectuur met moderne elementen en zijn allen voorzien van prachtige detailleringen waardoor vrijwel iedere woning een gevel heeft met een eigen identiteit.
Door gebruik van onze Linex prefab onderdelen wordt de kwaliteit gewaarborgd en de bouwtijd verkort. Een moderne prefab oplossing voor een karakteristieke uitstaling.

2 3 4 5 6 7 8 9

Bosselaar Zuid te Zevenbergen

Ten zuiden van de woonwijk Bosselaar in Zevenbergen wordt de nieuwe woonwijk "Bosselaar-Zuid" ontwikkeld. Het plan bevat ongeveer 575 woningen en appartementen, verdeeld in verschillende typen en prijsklassen (huur en koop). Daarnaast komt er een brede school. Het totale plangebied is verdeeld in 3 fases, waar Linex meedenkt in prefab oplossingen en de daken levert.

Bekijk in deze video de verschillende typen Linex daken voor dit mooie project.

2 3 4 5 6 7 8 9

Finlandstraat te Oostburg

18 bijzondere huurwoningen in West-Zeeuws-Vlaanderen

In samenwerking met Leenhouts' Aannemings-Bedrijf B.V. heeft Linex de daken geleverd voor dit mooie prefab project in West-Zeeuws-Vlaanderen.

Het bijzondere aan dit project is dat de 18 huurwoningen in de Finlandstraat volledig prefab gebouwd zijn met een bijzondere kapconstructie als dak, als onderdeel van de wederopbouwarchitectuur die in Oostburg gewenst is.

Bouwvideo Finlandstraat te Oostburg

Duinhof Oost I en II Cadzand-Bad

Genieten aan de Zeeuwse kust

In navolging van de reeds eerder geleverde appartementen in Cadzand-Bad heeft Linex ook dit jaar weer de opdracht gekregen, van een Zeeuws-Vlaamse aannemer, om project Duinhof Oost I + II te leveren.
Het project bestaat uit 60 recreatie appartementen en 29 recreatiewoningen.

Linex heeft de complete engineering van de prefab daken en hsb-wanden uitgevoerd en wij zijn nu volop aan het produceren en leveren naar volledige tevredenheid van onze klant.

2 3 4 5 6 7 8 9

Gouden Uilbuurt te Berkel en Rodenrijs

Gouden buurten te Berkel en Rodenrijs.

In het huidige derde deelplan, de Gouden Uilbuurt, levert Linex de daken voor de verschillende woningtypes in deze buurt: riante eengezins-woningen, twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen.

In het nieuwsblad De Heraut stond onlangs een artikel over dit project met een mooie foto met daarop o.a. de wethouder en twee toekomstige bewoners. Naar verwachting worden de eerste woningen, mede door de goede samenwerking met onze opdrachtgever en de prefab daken van Linex, al in het tweede kwartaal van 2016 opgeleverd.

2 3

Woningen onder de hoogspanning te Rumbeke (BE)

Linex werkt graag onder hoogspanning

In samenwerking met een van onze vaste Belgische klanten hebben wij een nieuw tijdelijk concept ontwikkeld in verband met een probleem op gebied van montage onder een hoogspanningslijn.
Dit betekent dat we een systeem bedacht hebben van glijdende daken.

Door dit nieuwe tijdelijke concept zijn de daken in Rumbeke (BE) met succes geplaatst onder de hoogspanning.

2

57 woningen Fase 1 Lentezijde Badhoevedorp

Nieuwbouwproject Lentezijde te Badhoevedorp.

Fase 1 bestaat uit 57 woningen, waarbij behalve pannendakbedekking ook gebruik wordt gemaakt van PV systemen in combinatie met Velux vensters.
Het bouwtempo bedraagt 5 woningen per week voor alle onderdelen van het casco en dat is door goede werkvoorbereiding gerealiseerd door alle partijen.
Opdrachtgever UBA Uithoorn is zeer tevreden en heeft Linex opdracht gegeven voor fase 2 bestaande uit 23 woningen, welke begin 2016 door Linex worden gemaakt.

2 3 4

8 woningen Blaricummermeent te Blaricum

Linex Prefab Daksystemen levert de dakelementen voor de rieten daken van de woningen in de nieuwe wijk Blaricummermeent bij Blaricum.

Door gebruik te maken van prefab onderdelen van Linex wordt de kwaliteit gewaarborgd en de bouwtijd verkort.

2 3

14 woningen 't Waver te Grootschermer

In samenwerking met VBK Groep levert Linex de prefab daken en dakopbouwen met zinken bekleding voor het project 't Waver in Grootschermer.

Een mooi project waarin Linex meedenkt in prefaboplossingen.

2 3

44 woningen te Voerendaal

een uniek project op een mooie lokatie

Nieuwbouwproject in de kern van Voerendaal.

Op deze locatie worden 58 bestaande woningen gesloopt en worden er 44 nieuwe woningen gebouwd. De nieuwbouw is gebaseerd op de oude ontwerpen van architect Jan Stuyt. Hij heeft begin vorige eeuw de bestaande woningen ontworpen. De nieuw te realiseren woningen hebben de karakteristieke uitstraling van mijnwerkerswoningen behouden.

Linex zorgt voor de prefab daken welke worden voorzien van autenthieke mulde pannen.

2

25 woningen in Waalwijk "Het Koetshuis"

schitterdende woningen met een mooie dakvorm

Het Koetshuis is een deelplan van het project Landgoed Driessen.

Linex levert in opdracht van Gebroeders van Gisbergen de prefab daken en dakkapellen.

Door gebruik te maken van prefab onderdelen van Linex wordt de kwaliteit gewaarborgt en de bouwtijd verkort.

2

Les Jardins de Cuesmes (België)

Prefab daken en montage

Linex Prefab Daksystemen levert de hellende daken, compleet voorzien van dakramen en panlatten, voor de appartementen te Cuesmes.

Ook verzorgt Linex de professionele montage van onze prefab daken.

Klik op de foto voor recente werffoto’s.

2 3

205 woningen Duynhille te Ouddorp

mooi vakantie park met prefab daken van Linex

In opdracht van Heijmans levert Linex de prefab daken voor de woningen te Ouddorp

De woningen worden volledig in BIM uitgewerkt met een eigen BIM engineer.

Een mooi project waarin Linex meedenkt in prefaboplossingen

Linex heeft eerder voor Heijmans de prefabdaken voor vakantiepark Cadzand geleverd.

20 woningen Hof van Ballaert te Etten-Leur

prefab daken en dakkapellen

In opdracht van Van Agtmaal (Volker Wessels) levert Linex de prefab daken en dakkapellen voor de 20 woningen te Etten-LeurWeer een project dat in de BIM strategie gebouwd wordt.

Thomashuis & Herbergier te Blerick

Prefab daken en dakkapellen

In opdracht van Wijnen bouw uit Horst levert Linex de prefab daken en dakkapellen.Een mooi werk met kreupele stijlen en een nieuw dak op een bestaand pand.

Renovatie 26 woningen Zeeheldenbuurt te Harderwijk

Linex ook prefab in de renovatie

Samen met Manina te Meppel renoveert Linex in opdracht van Salverda 26 woningen te Harderwijk.

Snelheid en een compleet nieuw dak zorgt voor een complete aanpassing van bestaande woningen naar de laastste eisen.

2

24 woningen Rozenbloemhof te Made

Prefab daken en dakkapellen

In opdracht van Zwaluwe bouw levert Linex de prefab daken en dakkapellen.

Hoffelijk wonen in MadeWoonservice centrum Scherpenisse

prefab daken leveren en monteren

In opdracht van Bouwgroep Jochems levert Linex de Prefab daken voor het woon service centrum te Scherpenisse.


Tevens verzorgen wij via een van onze vaste partners de volledige montage.

Kortom uw dak onze zorg

15 woningen te Gentbrugge

Passief daken en montage

Prefab daken met montage.

Linex Prefab Daksystemen levert de hellende en platte daken voor de 15 geschakelde passiefwoningen (BURO II & ARCHI +).
Linex  zorgt voor de professionele montage van de prefab daken.

Klik op de foto voor recente werffoto’s.

2 3

79 woningen Wittebrug te Hulst

Prefab daken

In opdracht van Sprangers levert Linex de prefab daken voor het project Wittebrug te Hulst.

Een bijzonder project in onze achtertuin!50 woningen te Vleuten

Prefab daken en HSB wanden

Wij leveren in opdracht van Tetteroo de prefab daken en HSB wanden.

Positieve geluiden: de verkoop van de woningen loopt goed!2 woningen te Ooigem (België)

Prefab scharnierdaken

In opdracht van Bostoen N.V. uit Drongen levert Linex Prefab Daksystemen de scharnierdaken die voldoen aan een E-peil van E50. Met deze waarde wordt het energieverbruik van de woning aangegeven. Hoe lager het E-peil, hoe energiezuiniger het gebouw is.

50 woningen Heuvelse hof te Waalre

Prefab daken met voor gemonteerde Velux vensters

In opdracht van bouwbedrijf van Santvoort levert Linex Prefab Daksystemen de prefab daken en Velux dakvensters voor de woningen te Waalre.

Woning te Waardamme (België)

Prefab scharnierdaken + dakkapellen + dakraam + montage

In opdracht van een particuliere klant en onder het toezicht van de heer Christophe Van Oyen (Archimago Architecten BVBA) leverde en monteerde Linex de prefab scharnierdaken, dakkapellen en dakraam.
Een mooie opdracht, waar opdrachtgever, architect en uiteraard Linex zeer tevreden waren over het perfecte eindresultaat.

34 woningen "Beleef Buitendijks" te Uithoorn

Prefab daken, dakkapellen en gootrekken

In opdracht van de UBA levert Linex de prefab daken, dakkapellen en dakoverstekken.

Het plan bestaat uit rijwoningen, 2^1 kap en vrijstaande woningen. Een mooi waterrijk plan.

Zorgcentrum Parnassia De Brink te Den Haag

Prefab daken en dakkapellen

In opdracht van Bakker Arkel, maakt Linex de prefab daken, dakkapellen en dakoverstekken.

Het dak wordt voorzien van prefab installatie luiken, zodat de technische ruimte altijd bereikbaar blijft, zonder het dak te hoeven slopen.

Renovatie te Turnhout (België)

Prefab scharnierdaken + prefab dakkapellen + dakramen + montage

In opdracht van Avanti Design bvba levert en monteert Linex de prefab scharnierdaken en dakkapellen voor de renovatie van deze monumentale hoeve.
Door gebruik te maken van een volledige nieuwe draagstructuur voor het opvangen van de krachten, bleven de originele muren uit 1860 volledig bewaard.
Klik op de foto en ontdek het mooie resultaat.

2 3 4 5 6 7 8 9

Meersgezinswoning te Zwijndrecht (België)

Prefab scharnierdaken + gordingen + montage

In opdracht van Avanti Design bvba (Luc Van Raemdonck) heeft Linex voor dit bijzonder ontworpen gebouw alle prefab daken geleverd en gemonteerd. Omwille van de speciale vorm is er gekozen voor een combinatie van prefab scharnierdaken en prefab gordingdaken. Er wordt gebruik gemaakt van 3 soorten dakbedekking, n.l. dakpannen, EPDM en zink.

2 3

24 woningen Groeseind Tilburg

Prefab daken en HSB wanden

In opdracht van Janssen de Jong worden de wanden en daken vervaardigt door Linex. Door de juiste maatvoering past het altijd.

Het gaat om de juiste voorbereiding en het productieproces daarna wat naadloos op elkaar aansluit.

En uiteraard Just in Time!

51 woningen te Vaassen Vogelbuurt

Prefabdaken met een Rc van 5,0 m2 K/W

Linex levert hier in opdracht van Bimo Bouw de prefab daken met een isolatie waarde van 5,0 m2 K/W. Door de hoge isolatie waarde wordt het warmte verlies door het dak beperkt. Tevens worden de daken voorzien van dakramen welke in de productie worden aangebracht.

Alle woningen krijgen een duurzaam warmtepompsysteem voor verwarming en koeling. Het systeem levert voldoende energie voor verwarming en warm water. Een gasaansluiting in de woning is niet meer nodig. Huurders hoeven ook geen vastrecht meer te betalen voor een gasaansluiting. De woningen worden tevens voorzien van een energiezuinig ventilatiesysteem.

De opdrachtgever wil nieuwe woningen zoveel mogelijk voorzien van duurzame energiebronnen. Dat helpt om bewoners zo goed mogelijk te behoeden voor de stijgende prijzen van fossiele brandstoffen (olie, kolen en gas). In deze wijk was het mogelijk om dat op grote schaal te doen tegen een maatschappelijk verantwoorde prijs.

Knokke (B), Project Sylt, Oosthoekplein, 12 woningen

Echte Knokke stijl daken in Prefab?!

In Knokke heeft Linex in opdracht van Ghelamco voor een 14 tal woningen prefab daken en 21 dakkapellen geproduceerd én gemonteerd.

De omwonenden waren zeer verbaasd dat in zo'n korte tijd het dak dicht was en de dakkapellen er op gemonteerd zaten.

Citaat: "als ik wakker werd, was er nog niks en toen ik naar bed ging zat het complete dak er op"
Zelfs de zeer bekende dakvorm van Knokke kan dus prima in prefab uitgevoerd worden.

Guy Van Driessche onze man in België kan u hierover alles vertellen mail hem op g.vandriessche@linexprefabdak.com of bel Guy op nummer +31 6 53 23 49 59

21+ 7 woningen "De Riethof" te Woerden

CPO woningen

In opdracht van gebroeders Verschoor heeft Linex de daken voor de 21+ 7 CPO woningen te Woerden geleverd.

CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dit is een bouwmethode waarbij de particulier inspraak heeft bij de architectuur en de bouw van het project.

Verschillende dakvormen het geen waar we goed in zijn.

28 CPO woningen te Alphen

Daken en Schoorstenen

Linex heeft in opdracht van Maas Jacobs de daken en Next schoorstenen voor de 28 CPO woningen te Alphen geleverd.

Een mooi werk met verschillende dakvormen.

2

8 woningen te Haren

prefab kappen onder een rieten dak

Linex Prefab Daksystemen heeft in opdracht van Heijmans 8 woningen in Haren geleverd. De daken worden voorzien van een bovenplaat waarop de rietendakbedekking eenvoudig kan worden aangebracht.17 woningen te Dongen

Mooie ronde daken voorzien van dakkapellen

Vrijheid in vormen vraagt om een leverancier die denkt in oplossingen. Ook voor dit project hebben wij de oplossing gevonden en ronde prefabdaken geleverd.

De dakramen en dakkapellen hebben wij tevens geleverd.Visie

Beleidsverklaring

Daarom Linex

• Scherp gecalculeerd
• Technische adviezen
• Goed gepland
• Sneller bouwen
• Snelle service
KOMO   SKH

De prefab daken van Linex zijn KOMO® gecertificeerd onder nummer 20306/13.

FSC Logo